2013-05-18

Wattholma IF - Karlholms GoIF 4-1 (0-1)

Efter den misslyckade säsongsstarten med den på grund av ospelbar plan inställda matchen på Lummevi i Edsbro, var det onsdagen den 8 maj dags för två av Roslagsstoppets medarbetare att göra ett nytt försök med Upplandsfotbollen. (Medarbetare tre kom inte loss från sin planering).
Nu var bilkylaren ställd mot vackra Änglavallen i Vattholma för bruksderbyt i Div 5 Uppland Norra mellan Wattholma IF - Karlholms GoIF.
Färden från Stockholm och Solna inleddes i strålande solsken, om än i stark blåst.
Ett första stopp gjordes vid Lanthandeln ICA Krysset i Almunge, där glass införskaffades. Dagens mat inköptes senare i COOP Storvreta.
Gullhagens IP i Almunge är för närvarande inte plats för seniorspel.
Funbo och Vargspårets IP (tänk vilket underbart namn) inbjöd till mellanlandning och besiktning.
Vargspårets sittplatsläktare...
... och dess väl markerade toalett!
Våridyll
I Lena kyrkby avåts dagens måltid, inköpt i Storvreta.
 Flamingo Pizzeria i Vattholma centrum är fortfarande väldigt mycket stängd.
 Nu till Änglavallen, där solen gått i moln när matchen inleddes och det blev genast majkyligt i luften. Här är det blåvitrandiga Karlholm som pressar mot Wattholma-målet.
Straffen som gav Karlholm ledningen med 1-0. Första halvlek var Karlholms, Wattholma spelade riktigt uselt.
I andra halvlek kom Wattholma ut som ett nytt lag och tog genast kommandot. Här en farlig hörna, som Karlholmsförsvaret klarade av att desarmera.
Här blir det Wattholma-mål.
På läktaren till vänster satt mest tillresta från Karlholm. De hade ingen rolig andrahalvlek: Wattholma gjorde fyra mål och vann med 4-1!