2015-05-25

Rånäs IF-Frösunda SK 0-0 (0-0)

Söndagen den 24 maj begav sig två av Roslagsstoppets tre idoga tjänare ut på en ny utflykt i det lyriskt vackra försommarvädret.
Bilkylaren riktades till Rånäs IP och match i Div. VI Uppland Östra mellan Rånäs IF och Frösunda SK.
Den mycket välspelade och underhållande matchen slutade 0-0.
Fotbollshabituéer brukar ju med emfas säga att 0-0 matcher är tråkiga. Det var definitivt precis tvärt om i det här fallet!
54 åskådare hade enligt matchrapporten tagit sittplatsläktarna i bruk. Man kan ju inte ta med sig hunden in i himlen men ta med sig moppen in på Rånäs IP går an!
Kulan i luften - det är vår! Och vår, ja nästan försommar, var det på Rånäs IP!
Kulan i luften - det är vår. Igen!
Var det inte kulan som var i luften så var det antingen ett SAS-plan, två arméhelikoptrar eller en drönare som avtecknade sig mot den vackert dramatiska Rånäshimlen. SAS-planet på väg mot Arlanda syns som en liten, liten svart prick i en molnformation i bilden!
Kulan i luften en gång till -  minsann om det inte är vår? Eller försommar!
Rånäsmålvakten i svartgulrandig tröja med nr 27 på ryggen svarar för en avgörande utboxning under överinseende av domaren Klas Linqvists skarpa örnblick.
Parkera till höger om skjulet, tack!
Rånäs Festplats ligger så att säga vägg i vägg med Idrottsplasen. På dansbanan under den stora ekens skugga har många par tagit sig en svängom och kanske blivit par för all framtid.
 
Under hemresan intogs salladslunch från ICA i Rimbo i solskenet vid Ekebyholms slott med sjön Syningens nästan spegelblanka vattenspegel att njuta av - tillsammans med salladen, naturligtvis.
Mycket Morrissey blev det i den märkligt ryckiga motortrafikledshemfarten mot Solna och Stockholm. Vi kunde inte förstå varför det helt plötsligt bara dök upp sakta framåtkrypande bilköer. Inga kollisioner, inga blåljus så långt ögat kunde nå. Men Morrisseys musik gjorde att höll modet hölls uppe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar